Geïntegreerde staalkaarten, ontwerpkeuzes en structuur

Maarten Engelberts en Nienke van Renssen, beide jurist bij het Programma Omgevingswet VNG, bespreken de keuzes en structuur van de geïntegreerde staalkaarten voor het omgevingsplan in een webinar. Als u als gemeente of adviseur bezig bent met opstellen van een deel van een omgevingsplan en worstelt met vragen over de structuur en te maken keuzes, dan zal dit webinar u zeker helpen en inspireren hoe het omgevingsplan vorm kan krijgen.  

In het webinar wordt u meegenomen in onder andere de ontwerpkeuzes, systematiek en doelen van de geïntegreerde versie van de staalkaarten. Daarbij bespreken ze op een toegankelijke manier hoe je activiteiten kunt reguleren, door ze in te sluiten, uit te sluiten of overal toe te staan onder voorwaarden bijvoorbeeld. Ook komt aan bod of activiteiten per thema en gebied worden geregeld.  

Terugkijken

Bijlage

Presentatie door

Maarten Engelberts en Nienke van Renssen, beide jurist bij het Programma Omgevingswet VNG

Duur

1 uur en 14 minuten

Datum

6 juli 2022

Thema

Tags

Extra informatie

Fotoverantwoording: Ivo Vrancken (Mediatheek Rijksoverheid)

Webinar delen

Twitter
LinkedIn
Facebook
E-mail

Bekijk ook

Projectbesluit

Dit webinar over het projectbesluit geeft inzicht in de meest recente vorderingen en planningen.

Voorbereidingsbesluit

Dit webinar gaat in op het instrument voorbereidingsbesluit. Wat zijn de verschillen met de huidige situatie, hoe ziet het eruit in het DSO, wat moet je als gemeente doen, wanneer, en hoe moet je dat dan doen?